Projecten

Bedrijfsgebouw CSB Groep Budel

Voor CSB Groep in Budel hebben we nagenoeg het gehele bouwtraject geco√∂rdineerd. Denk hierbij aan; het beoordelen en aanpassen van het schetsontwerp van de architect naar de wensen van de klant, onderbouwd met een gedetailleerde kostenraming. Op basis van deze kostenraming is een vertaalslag gemaakt naar bestektekeningen, constructietekeningen en rapportage. Daarnaast hebben we de vergunningsaanvraag […]
Read More

Bedrijfsgebouw LACOM Budel

In opdracht van Hoving Bouwmanagement zijn we voor de volgende onderdelen ingezet: het opstellen van de begroting, offertespiegels maken van leveranciers en onderaannemers en in samenspraak met de klant (LACOM) materialen bepalen. Daarnaast hebben we ook uitvoeringstekeningen gemaakt, zodat alle (bouw)onderdelen goed op elkaar zouden aansluiten. Ook hebben we de coördinatie van de uitvoering verzorgd.
Read More

Kunstenpand Hart van Zuid Rotterdam

We hebben de afdeling Werkvoorbereiding en Uitvoering van de bouwcombinatie Ballast Nedam & Heijmans gedurende een langere periode ondersteund. Denk hierbij onder andere aan het maken van ankertekeningen, sparingstekeningen maar ook de gehele werkvoorbereiding als het gaat om (akoestische) dakbedekkingen, akoestische omkledingen vloer-, wand-, en schilderafwerking. Veel voorbereidingswerkzaamheden zijn zo uit handen genomen.
Read More